Esitykset kevät 2021

Helsingin teatterikoulu tuottaa niin ammattiteatteriesityksiä, kuin harrastelijalähtöisiä produktioita.

KOHDEYLEISÖ: NOIN 6-VUOTIAASTA YLÖSPÄIN

KOHDEYLEISÖ: NOIN 3-10-vuotiaat

Teatterikoulu on myös tuottanut Helsingin kaupungin ja Taiteen edistämiskeskuksen avustuksella vuorovaikutteisen esityksellisen työpajan "Kuin kissa ja koira" noin eskari-ikäisille. Esityksen ovat käsikirjoittaneet ja siinä näyttelevät Mia Kavasto ja Anna Ranta. Esitys on tilattavissa pääkaupunkiseudun päiväkoteihin ja sitä esitetään myös ajoittain Puotilassa teatterikoululla.

Esityksellinen, vuorovaikutteinen työpaja eskareille ja viskareille!

Kissa ja koira ovat hyviä ystävyksiä. Heistä on kiva leikkiä yhdessä, mutta välillä tulee yhteentörmäyksiä. Kun kissa ja koira ärsyyntyvät, seuraa sähinää ja haukuntaa. Miten vaikeuksista selvitään?

Interaktiivinen, lapsille suunnattu esityksellinen työpaja tutkii vuorovaikutuksen esteitä ja mahdollisuuksia. Esitys toimii samanaikaisesti hauskana kokemuksena ja peilinä, joka auttaa ymmärtämään myös omaa käytöstä suhteessa muihin.

Esityksessä kissa ja koira törmäävät ongelmiin, joista eivät keskenään onnistu pääsemään eteenpäin. Tässä tulevat lapset apuun ja auttavat kaveruksia ratkaisemaan heille syntyviä pulmia. Esityksellinen muoto antaa mahdollisuuden pysähtyä myös vaikeampien ja vakavampien kysymysten äärelle ja päästä ratkaisemaan niitä itsensä ulkopuolella. Esityksellä pyritään tukemaan lasten kykyä havainnoida ja tunnistaa leikissä tapahtuvia konflikteja ja väärinymmärryksiä - ja luomaan työkaluja niistä selviämiseen.

Esitys on rakennettu Helsingin kaupungin tuella ja sen kentälle viemistä on tukenut Taiteen edistämiskeskus. Esitys on tilattavissa työpajaksi varhaiskasvatukseen ja yksityisille toimijoille.

Näyttelijät: Anna Ranta, Mia Kavasto / Kesto: n. 45 minuuttia

Esitystä voi tilata päiväkoteihin ja lasten tilaisuuksiin. Yleisömäärä noin 10-40 lasta.

Tiedustelut ja tilaukset: info@helsinginteatterikoulu.com tai alta