Ihmiset

Olemme täällä sinua varten.


Mia Kavasto, rehtori, teatteriopettaja

(Teatteri-ilmaisun ohjaaja, draamapedagogi, oikeustieteen maisteri)

mia@helsinginteatterikoulu.fi

Pia Serkamo, teatteriopettaja

(Teatteri-ilmaisun ohjaaja, Teatteritaiteen maisteri)

pia@helsinginteatterikoulu.fi 

Marjukka Myllyntaus, teatteriopettaja

(Teatteri-ilmaisun ohjaaja)

marjukka@helsinginteatterikoulu.fi

Kaisa Kokko

Vieraileva improvisaatio-opettaja


(Lainassa Impro Helsingiltä)


Elina Kilkku

Vieraileva opettaja

Kirjailija, teatteriohjaaja

Tiina Heikkinen

Opetuskoordinaattori, ohjaaja, laulun- ja äänenkäytön opettaja

(Musiikkipedagogi, VALO Ensemblen esiintyjä)

tiina@helsinginteatterikoulu.fi

Pekka Mattila

Teatteriopettaja

pekka@helsinginteatterikoulu.fi 

Merja De Jong, vieraileva teatteriopettaja

HollantiHenna Laitinen

Käsikirjoittaja

henna@helsinginteatterikoulu.fi


Mia Kavasto, rehtori, teatteriopettaja

Mia Kavasto on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja ja draamapedagogi. Mia on lisäksi suorittanut opetushallinnon johdon tutkinnon, ammatillisen opettajan tutkinnon sekä oikeustieteen maisterin tutkinnon ja opiskelee kasvatustieteen maisterin tutkintoa. Mialla on laaja taiteellinen kokemuspohja musiikin ja teatterin puolelta. Mia ohjaa perusopetusryhmiä, näytelmäproduktiota, VALO Ensemblea ja koulun kursseja.

Pia Serkamo, teatteriopettaja

Pia on teatteritaiteen maisteri, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kuntotanssin ohjaaja. Pia on soveltavien teatterimuotojen rautainen ammattilainen painotuksinaan improvisaatio, tarinateatteri ja vuorovaikutustaidot. Pia opettaa teatteritaiteen perusopetusryhmiä ja ohjaa erilaisia kursseja ja näytelmäproduktioita teatterikoululla.

Marjukka Myllyntaus, teatteriopettaja

Marjukka Myllyntaus on pohjakoulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja.  Marjukka on opiskellut lisäksi fyysistä teatteria Sevillan esittävän taiteen koulussa ja toiminut näyttelijänä niin Espanjassa, kuin Suomessakin. Marjukka toimii myös Vantaan kaupungin teatteripedagogina.

Kaisa Kokko, vieraileva opettaja

Kaisa vierailee koululla improvisaatio-opetuksen merkeissä. Kaisa on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja pitkän linjan improvisaatioammattilainen. Kaisa vaikuttaa Suomen improvisaatioteatterit ry:ssa ja Suomen Impro-opistossa.

Elina Kilkku

Elina on suomalainen kirjailija, teatteriohjaaja, näytelmäkirjailija ja teatteriopettaja. Elina opettaa syksyllä 2020 huonon teatterin kurssin ja teatterin tyylilajit-kurssin. Tyylilajikurssi perustuu Kilkun saman nimiseen kirjaan.


Merja De Jong, vieraileva opettaja

Merja on Hollannissa asuva, Suomessa ja Hollannissa teatteria opiskellut teatteri- ja draamaopettaja, joka toimii teatterikoululla vierailevana opettajana. Merja on toiminut vierailevana ohjaajana muun muassa VALO Ensemblen monologisarjassa (ÄLÄ) kosketa mua.

Tiina Heikkinen, opetuskoordinaattori

Tiina Heikkinen on koulutukseltaan musiikkipedagogi ja VALO Ensemblessa vaikuttava esiintyjä ja musiikintekijä. Tiina ohjaa teatterikerhoja ja toimii opetuksen koordinaattorina. Sen lisäksi Tiina vastaa osaltaan koulun musiikillisesta tasosta.


Pekka Mattila, teatteriopettaja

Pekka on pitkän linjan teatteriopettaja- ja ohjaaja. Pekka on laajasti kiinnostunut teatterin eri osa-alueista ja erityisen perehtynyt fyysiseen teatteriin ja klovneriaan. Pekka ohjaa koululla teatteritaiteen perusopetuksen ryhmiä ja erilaisia kursseja.

Henna Laitinen, käsikirjoittaja

Henna on imatralainen teatterintekijä, draamakasvattaja ja luovuusvalmentaja, joka toimii Helsingin teatterikoulussa käsikirjoittajana. Ryhmälähtöiset käsikirjoitukset, dramatisoinnit, keikkatekstit, tai vaikka performanssien sanat - Henna suhtautuu teatteriteksteihin asiaan kuuluvalla intohimolla!

Henna käsikirjoittaa produktioryhmien kanssa yhteistyössä näytelmiä ja osallistuu kohtausten kirjoittamiseen ja erilaisiin koulun produktioihin - aina Imatralta käsin!