Ihmiset

Olemme täällä sinua varten.

MIA KAVASTO

Mia Kavasto, rehtori, teatteriopettaja

(Teatteri-ilmaisun ohjaaja, draamapedagogi, oikeustieteen maisteri, AmO, kasv. yo)

mia@helsinginteatterikoulu.fi

MARJUKKA MYLLYNTAUS

Marjukka Myllyntaus, teatteriopettaja

(Teatteri-ilmaisun ohjaaja)

marjukka@helsinginteatterikoulu.fi

PIA SERKAMO

Pia Serkamo, teatteriopettaja

(Teatteri-ilmaisun ohjaaja, Teatteritaiteen maisteri)

pia@helsinginteatterikoulu.fi 


KAIJA-LEENA ALATALO

Kaija-Leena Alatalo, 

teatteriopettaja

(KM, teatterin aineenopettaja, tarinateatteriohjaaja, työnohjaaja, vertaismentori äänenkäytönohjaaja, artisti, improvisoija, klovni, tanssivalmentaja)

kaijaleena@helsinginteatterikoulu.fi

MARJAANA KUUSNIEMI-KORHONEN

Marjaana Kuusniemi-Korhonen

Teatteriopettaja

(Näyttelijä,  teatteritaiteen maisteri, teatteriopettaja)

KUVA:  Pekka Pitkänen

marjaana@helsinginteatterikoulu.fi


KAISA KOKKO-PALMER

Kaisa Kokko

Vieraileva opettaja

Lainassa Impro Helsingiltä

TIINA HEIKKINEN

Tiina Heikkinen

Opetuskoordinaattori, ohjaaja, laulun- ja äänenkäytön opettaja

(Musiikkipedagogi, VALO Ensemblen esiintyjä)

tiina@helsinginteatterikoulu.fiPEKKA MATTILA

Pekka Mattila

Teatteriopettaja, ohjaaja, musiikkipedagogi

pekka@helsinginteatterikoulu.fi 

ELINA KILKKU

Elina Kilkku

Vieraileva opettaja

Kirjailija, TIO, teatteriohjaaja


HENNA LAITINEN

Henna Laitinen

Käsikirjoittaja

henna@helsinginteatterikoulu.fi

(draamakasvattaja)
MERJA DE JONG

Merja De Jong, vieraileva teatteriopettaja

Hollanti

(Teatteriopettaja, ohjaaja)Irina Karosjoki,

Näyttelijä, teatterikerhojen ohjaaja, käsikirjoittaja, VALO Ensemble

(näyttelijä, BA)

irina@helsinginteatterikoulu.fi

Mia Kavasto, rehtori, teatteriopettaja

Mia Kavasto on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja ja draamapedagogi. Mia on lisäksi suorittanut opetushallinnon johdon tutkinnon, ammatillisen opettajan tutkinnon sekä oikeustieteen maisterin tutkinnon ja opiskelee kasvatustieteen maisterin tutkintoa. Mialla on laaja taiteellinen kokemuspohja musiikin ja teatterin puolelta. Mia ohjaa perusopetusryhmiä, näytelmäproduktiota, VALO Ensemblea ja koulun kursseja. Artistina Mian tapaa useimmiten pseudonyymin Maire Marenki takaa.

Pia Serkamo, teatteriopettaja

Pia on teatteritaiteen maisteri, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kuntotanssin ohjaaja. Pia on soveltavien teatterimuotojen rautainen ammattilainen painotuksinaan improvisaatio, tarinateatteri ja vuorovaikutustaidot. Pia opettaa teatteritaiteen perusopetusryhmiä ja ohjaa erilaisia kursseja ja näytelmäproduktioita teatterikoululla.

Marjukka Myllyntaus, teatteriopettaja

Marjukka Myllyntaus on pohjakoulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja.  Marjukka on opiskellut lisäksi fyysistä teatteria Sevillan esittävän taiteen koulussa ja toiminut näyttelijänä niin Espanjassa, kuin Suomessakin. Marjukka toimii myös Vantaan kaupungin teatteripedagogina.


 Marjaana Kuusniemi-Korhonen

Marjaana (TeM) on näyttelijä ja teatteriopettaja. Marjaana on valmistunut näyttelijäksi Nätyltä vuonna 1997, jonka jälkeen hän on työskennellyt kiinnitettynä ja vierailevana näyttelijänä laitosteattereissa ja teatteriryhmissä eri puolella Suomea. Marjaana suoritti opettajan erilliset pedagogiset opinnot Teakissa vuonna 2013. Hänellä on usean vuoden kokemus eri ikäisten teatterin harrastajien opettamisesta yksittäisillä kursseilla sekä vuoden mittaisella teatterilinjalla kansanopistossa.

Kaisa Kokko, vieraileva opettaja

Kaisa vierailee koululla improvisaatio-opetuksen merkeissä. Kaisa on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja pitkän linjan improvisaatioammattilainen. Kaisa vaikuttaa Suomen improvisaatioteatterit ry:ssa ja Suomen Impro-opistossa.

Elina Kilkku, vieraileva opettaja

Elina on suomalainen kirjailija, teatteriohjaaja, näytelmäkirjailija ja teatteriopettaja. Elina opettaa syksyllä 2020 huonon teatterin kurssin ja teatterin tyylilajit-kurssin. Tyylilajikurssi perustuu Kilkun saman nimiseen kirjaan.


Merja De Jong, vieraileva opettaja

Merja on Hollannissa asuva, Suomessa ja Hollannissa teatteria opiskellut teatteri- ja draamaopettaja, joka toimii teatterikoululla vierailevana opettajana. Merja on toiminut vierailevana ohjaajana muun muassa VALO Ensemblen monologisarjassa (ÄLÄ) kosketa mua.

Tiina Heikkinen, opetuskoordinaattori ja kerhonohjaaja

Tiina Heikkinen on koulutukseltaan musiikkipedagogi. Tiina on VALO Ensemblessa vaikuttava esiintyjä ja musiikintekijä. Tiina ohjaa teatterikerhoja ja toimii opetuksen koordinaattorina. Sen lisäksi Tiina vastaa osaltaan koulun produktioiden musiikillisesta tasosta muusikkona ja musiikintekijänä. Tiinalla on laaja kokemus taidepedagogiikasta ja esiintymisestä. Tiina vastaa opetuksen ja kerhojen koordinoinnista ja koulun puhelimeen soittoaikoina vastaamisesta. Tiinan tapaa myös keikkailevana laulajana ja lauluntekijänä.


Kaija-Leena Alatalo, teatteriopettaja

(KM, teatterin aineenopettaja, tarinateatteriohjaaja, työnohjaaja, vertaismentori äänenkäytönohjaaja, artisti, improvisoija, klovni, tanssivalmentaja)

Vuorovaikutuksen tutkiminen on vienyt Kaijan sirkuksen, teatterin, tanssin ja musiikin aina yhtä yllättäviin, ihastuttaviin, ihmetyttäviin ja palkitseviin maailmoihin. Matka improvisaatio edellä taiteen kentässä jatkuu esiintyen myös Lady Diiva Laudaturina sekä teatteria, musiikkia ja improvisaatiota  ohjaten ja kouluttaen.


Pekka Mattila, teatteriopettaja

Pekka on pitkän linjan teatteriopettaja- ja ohjaaja. Pekka on laajasti kiinnostunut teatterin eri osa-alueista ja erityisen perehtynyt fyysiseen teatteriin ja klovneriaan. Pekka ohjaa koululla teatteritaiteen perusopetuksen ryhmiä ja erilaisia kursseja.

Irina Karosjoki, näyttelijä, teatteriopettaja

Irina on valmistunut näyttelijäksi ja toimii kerhojen ohjaajana ja VALO Ensemblen esiintyjänä ja käsikirjoittajana Helsingin teatterikoulussa. 

Henna Laitinen, käsikirjoittaja

Henna on imatralainen teatterintekijä, draamakasvattaja ja luovuusvalmentaja, joka toimii Helsingin teatterikoulussa käsikirjoittajana. Ryhmälähtöiset käsikirjoitukset, dramatisoinnit, keikkatekstit, tai vaikka performanssien sanat - Henna suhtautuu teatteriteksteihin asiaan kuuluvalla intohimolla! Henna käsikirjoittaa produktioryhmien kanssa yhteistyössä näytelmiä ja osallistuu kohtausten kirjoittamiseen ja erilaisiin koulun produktioihin - aina Imatralta käsin!