Lue ilmoittautumisen ehdot alta!

Ryhmiin voi liittyä lukuvuoden alussa syyskuun loppuun asti syyslukukaudella ja tammikuun loppuun asti kevätlukukaudella, muutoin rehtorin erityisluvalla.

Kaikille ilmoittautuneille pyritään osoittamaan opiskelupaikka. Jos et tiedä, mihin ryhmään ilmoittautua, kerro sähköpostillla toiveesi info@helsinginteatterikoulu.fi, niin ohjaamme sinut sopivaan ryhmään!

Ilmoittautuminen syys- tai kevätlukukaudeksi

Lähes kaikkiin ryhmiin on mahdollista ilmoittautua aluksi vain lukukaudeksi, poislukien erikseen mainitut produktioryhmät.

Kevätlukukaudelle jatkaminen

Ilmoittautuessasi syyskaudelle, sinulle varataan automaattisesti paikka myös kevätkaudelle. Sinun ei siis tarvitse erikseen ilmoittautua kevätkaudelle vaan saat laskun kevätlukukauden maksusta joulukuussa. Maksamalla kevään maksun voit varmistaa etukäteen paikkasi, vaikka ryhmä täyttyisi uusilla osallistujilla kevätlukukaudelle. Voit halutessasi myös peruuttaa osallistumisesi kevätlukukaudelle saatuasi laskun, mutta vain määräpäivään 15.12 mennessä. Huomioithan, että kevätlukukauden ilmoittautuminen tulee erikseen peruuttaa, mikäli oppilas lopettaa opinnot kesken lukuvuoden. Myöhästymismaksu kauden myöhäisen peruuttamisen osalta on 50 €. Tämä sanktio johtuu siitä. että myöhäisen peruuttamisen kohdalla joku muu menettää opiskelupaikkansa seuraavalle lukukaudelle. Muista siis peruuttaa paikka ajoissa, jos kevät jää väliin!

Opiskelupaikka voidaan peruuttaa ensimmäisen tunnin jälkeen. Tämän jälkeen olet sitoutunut maksamaan lukukausimaksun kokonaisuudessaan vaikka et kävisikään tunneilla. Mikäli opiskelupaikka peruutetaan kokeilutunnin jälkeen, palautetaan oppilaalle maksu, josta vähennetään 15 euron käsittelymaksu. Jos oppilas keskeyttää kurssin kesken lukukauden, kurssimaksua ei palauteta ilman peruuttamisen perustelevaa lääkärintodistusta. Produktioryhmissä olet sitoutunut maksamaan koko vuoden lukukausimaksut kurssin alkaessa. Näitä kursseja ei voi lopettaa kesken lukuvuotta. Lukukausi -tai lukuvuosimaksu maksetaan laskulla, jonka saat ennen lukuvuoden alkua sähköpostitse.