Kesäteatterileirit 2022

12-17-vuotiaille 13-17.6.2022 Puotilassa ja Vallilassa

7-17-vuotiaille  1-5.8.2022 Vallilassa

LASTEN JA NUORTEN KESÄTEATTERILEIRIT

Harjoittelemme sään mukaan Puotilan leiriläisten kanssa Puotilan kesäteatterilla ja sen läheisillä nurmilla ja toisen leirin kanssa Vallilassa teatterikoululla ja sen läheisissä puistoissa.

Harjoittelemme maanantaista torstaihin kello 10-15 ja perjantaina esitämme viikon tuotokset perheille kello 16. Mukaan otetaan 15-25 osallistujaa leiristä riippuen. Harjoittelemme noin 8-10 henkilön ryhmissä. Leirillä on 1-2 vastuuohjaajaa ja 2 apuohjaajaa (teatterikoulussa pitkään harrastaneita nuoria) osallistujamäärästä riippuen.

Puotilan leirillä lounaan voi ostaa Puotilan Kartanolta 6 € hintaan, taikka ottaa omat eväät mukaan. Tarjolla on joka tapauksessa nuudelilounas, mikäli eväät unohtuvat taikka nuudeleista sattuu oikein pitämään.

Vallilan leirillä teatterin alakerrassa on kauppa, josta eväät voi hakea.

Leirikirjeet tarkempine ohjeineen toimitetaan noin 1-2 viikkoa ennen leiriä.

Leirit ovat supersuosittuja! Ilmoittaudu siis ajoissa!

ILOISET KESÄIMPROT! (aikuisille yli 16-vuotiaille)

Kurssi järjestetään perjantaista sunnuntaihin 10-12.6.2022. Perjantaina 18-20.30, lauantaina kello 11-16.30 ja sunnuntaina kello 11-16.30 Paikka: Teatteri Sture 15 teatteritaiteen perusopetuksen oppituntia Ohjaaja: Pekka Mattila

Improvisaation lyhyttekniikoihin johdattaa Pekka Mattila. Kurssi on tarkoitettu aikuisille yli 16-vuotiaille. Kurssilla improvisoidaan arjen ja juhlan kohtauksia. Tule tsekkaamaan, miten hulvatonta voi olla esimerkiksi hautajaisissa taikka pariterapiassa, asunnon ostamisesta puhumattakaan. Tehdään arjesta voimaannuttava fantasia!

Improlla saat arkeen tekemisen meininkiä. Impro rohkaisee, avaa ajatuksia ja luovuutta ja ennen kaikkea on sika hauskaa yhdessä tekemistä!

Hinta 139 €

AIKUISTEN HYVÄN MIELEN KESÄTEATTERILEIRI! / ILONA

Helsingin teatterikoulun aikuisten kesäleiri johdattelee ihanaan juhannukseen! ☀️

Kesäisellä hyvän mielen leirillä käytetään kokonaisvaltaista ilmaisua; itsetunnon buustausta teatterin keinoin, positiivista vuorovaikutusta ja rentoa itsensä tutkailua. Improa, pelejä, rentoutusta, näyttelemistä, kontaktin rakentamista. Hyvää oloa ja naurua!

Leiri järjestetään maanantaista keskiviikkoon 20-22.6.2022 Helsingin teatterikoulun Sturenkadun tilassa kello 10-15. Päivisin pidetään lounastauko noin 12 maissa. Kurssin taitotaso on avoin!

Osoite: Sturenkatu 27, 00510 Helsinki

Ohjaajat: Karppinen ja Kavasto

Hinta: 129 € per osallistuja

Lisätiedot: info@helsinginteatterikoulu.fi

PERUUTUSEHDOT: Kurssin voi peruuttaa maksuttomasti kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista ja puoleen hintaan viikko ennen kurssin alkamista. Lääkärintodistuksella kurssimaksusta saa sairastapauksessa palautuksen, mikäli osallistujan terveydelliset syyt estävät kurssille osallistumisen.

ALENNUKSET: Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten huollettavat ja koulun omien opetusryhmien oppilaat saavat kursseista 10 % alennuksen.