Lasten lyhytkurssit

ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN KURSSIVIIKONLOPUN KESKIVIIKKONA!

PERUUTUSEHDOT: Kurssin voi peruuttaa maksuttomasti kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista ja puoleen hintaan viikko ennen kurssin alkamista. Lääkärintodistuksella kurssimaksusta saa sairastapauksessa palautuksen, mikäli terveydelliset syyt estävät kurssille osallistumisen.

ALENNUKSET: Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten huollettavat ja koulun omien opetusryhmien oppilaat saavat kursseista 10 % alennuksen.

KEVÄT 2022

26-27.3.2022 11.00-15.30         LA-SU Näyttelijäntyön peruskurssi 12-17-vuotiaille

Näyttelijäntyön peruskurssilla sukelletaan näyttelijäntyön eri osa-alueisiin: roolin rakentamiseen, läsnäoloon, esiintyjän fyysisyyteen sekä tekstin kanssa työskentelemiseen. Kurssilla tehdään ryhmässä erilaisia harjoitteita ja syvennytään niiden kautta eri osa-alueisiin. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta näyttelemisestä, kiinnostus aihetta kohtaan riittää. Jo pidempään tehneille kurssi tarjoaa tilan tutkia perusasioita ja syventää niitä lisää. Saat kurssilta lisää itsevarmuutta, rohkeutta ja työkaluja niin esiintymiseen kuin näyttelijäntyöhösi.

Hinta: 79 €

2-3.4.2022   LA-SU 10.00-14.30        Näyttelijäntyön jatkokurssi 12-17-vuotiaille

Haluatko oppia lisää näyttelemisestä? Innostaako syvemmälle meneminen näyttelijäntyön saloihin?

Jatkokurssilla jatketaan peruskurssin teemojen syventämistä. Kurssilla mennään pidemmälle roolityöskentelyssä, harjoitellaan tekstin tulkitsemista sekä jatketaan näyttelijän esiintyvän kehon tutkimista. Kurssille voi tulla vaikka ei olisi käynyt peruskurssia, mutta peruskurssia suositellaan jatkokurssin pohjaksi. Kurssilla tehdään ryhmässä ja yksin erilaisia harjoitteita, jotka vahvistavat omaa esiintymistä ja näyttelijäntyötä. Saat kurssilta rohkeutta ja intoa jatkaa syvemmälle näyttelijäntyön opintojen parissa.

Hinta: 79 €

VUODEN 2022 KESÄTEATTERILEIRIT JÄRJESTETÄÄN

7-11-vuotiaille 6-10.6.2022 Puotilassa ja Vallilassa

12-17-vuotiaille 13-17.6.2022 Puotilassa ja Vallilassa

1-5.8 7-17-vuotiaille Vallilassa

Leirien ilmoittautuminen avataan kevätlukukaudella.

Iki-ihanat ja supersuositut kesäteatterileirit ovat täällä!

Harjoittelemme sään ja pandemiatilanteen mukaisesti toisen leirin kanssa Puotilan kesäteatterilla ja sen läheisillä nurmilla ja toisen leirin kanssa Vallilassa teatterikoululla. Harjoittelemme maanantaista torstaihin kello 10-15 ja perjantaina esitämme viikon tuotokset perheille kello 16. Mukaan otetaan 20-30 osallistujaa leiristä riippuen. Harjoittelemme noin 10 henkilön ryhmissä. Leirillä on 1-2 vastuuohjaajaa ja 2 apuohjaajaa osallistujamäärästä riippuen.

Puotilan leirillä lounaan voi ostaa Puotilan Kartanolta 6 € hintaan, taikka ottaa omat eväät mukaan.

Vallilan leirillä teatterin alakerrassa on kauppa, josta eväät voi hakea. Leirikirje tarkempine ohjeineen toimitetaan noin 2 viikkoa ennen leiriä. Leirit ovat supersuosittuja! Ilmoittaudu ajoissa!