Näyttelijäntyö

Tervetuloa opiskelemaan näyttelijäntyötä!

NÄYTTELIJÄNTYÖ I

Tervetuloa tutustumaan näyttelijäntyön perusteisiin! Luvassa heittäytymisen, läsnäolon, kontaktin ja roolihenkilön luomisen perusteita. Tästä voit aloittaa näyttelijäntyön opiskelemisen, taikka tulla kertaamaan uinuvia taitojasi.

Näyttelijäntyö 1 näyttelijäntyön perusharjoitteita (läsnäolo, kontakti, äänenkäyttö, aistiharjoituksia )ja tutustuminen dialogi tekstiin)


Ohjaaja: Marjaana Kuusniemi-Korhonen

NÄYTTELIJÄNTYÖ II-III

Tervetuloa jatkamaan näyttelijäntyön harjoittelua! Tällä kurssilla syvennämme I-kurssilla esillä olleita teemoja. Lisäksi pureudumme tunneilmaisuun ja tekstin käsittelyyn lyhyiden näytelmäkohtausten avulla.

Näyttelijäntyö 2 (tekstin käsittely, dialogi, roolihenkilö) 

Näyttelijäntyö 3 (demoilua dialogeista, roolihenkilö, puheen ja kehon eriyttäminen)


Ohjaaja: Marjaana Kuusniemi-Korhonen

Marjaana (TeM) on näyttelijä ja teatteriopettaja. Marjaana on valmistunut näyttelijäksi Nätyltä vuonna 1997, jonka jälkeen hän on työskennellyt kiinnitettynä ja vierailevana näyttelijänä laitosteattereissa ja teatteriryhmissä eri puolella Suomea. Marjaana suoritti opettajan erilliset pedagogiset opinnot Teakissa vuonna 2013. Hänellä on usean vuoden kokemus eri ikäisten teatterin harrastajien opettamisesta yksittäisillä kursseilla sekä vuoden mittaisella teatterilinjalla kansanopistossa.