Näyttelijäntyö

Tervetuloa opiskelemaan näyttelijäntyötä!

NÄYTTELIJÄNTYÖ I

Tervetuloa tutustumaan näyttelijäntyön perusteisiin! Luvassa heittäytymisen, läsnäolon, kontaktin ja roolihenkilön luomisen perusteita. Tästä voit aloittaa näyttelijäntyön opiskelemisen, taikka tulla kertaamaan uinuvia taitojasi.

31.10.2020 lauantaina kello 9-19

Hinta 89 €, hinta koulun opiskelijalle 79 €

Ohjaaja: Marjaana Kuusniemi-Korhonen

NÄYTTELIJÄNTYÖ II

Tervetuloa jatkamaan näyttelijäntyön harjoittelua! Tällä kurssilla syvennämme I-kurssilla esillä olleita teemoja. Lisäksi pureudumme tunneilmaisuun ja tekstin käsittelyyn lyhyiden näytelmäkohtausten avulla.

14.11.2020 lauantaina kello 9-19

Hinta 89 €,  hinta koulun opiskelijalle 79 €

Ohjaaja: Marjaana Kuusniemi-Korhonen

Marjaana (TeM) on näyttelijä ja teatteriopettaja. Marjaana on valmistunut näyttelijäksi Nätyltä vuonna 1997, jonka jälkeen hän on työskennellyt kiinnitettynä ja vierailevana näyttelijänä laitosteattereissa ja teatteriryhmissä eri puolella Suomea. Marjaana suoritti opettajan erilliset pedagogiset opinnot Teakissa vuonna 2013. Hänellä on usean vuoden kokemus eri ikäisten teatterin harrastajien opettamisesta yksittäisillä kursseilla sekä vuoden mittaisella teatterilinjalla kansanopistossa.

NÄYTTELIJÄNTYÖ LAPSILLE ja NUORILLE

Näyttelijäntyön ja ilmaisun perusharjoitteita vasta-alkajille ja kertausta kaipaaville leikkisällä tavalla turvallisessa ilmapiirissä!

8-12-vuotiaat

Lauantaina 5.9.2020 kello 9-17, 10 oppituntia. Eväät mukaan!

13-17-vuotiaat

Lauantaina 26.9.2020 kello 9-17,