VALO Ensemble järjestää kaksi kertaa vuodessa avoimen improvisaation, jonne kutsutaan jäsenehdokkaat kokeilemaan sitä, miltä ryhmä tuntuisi sinulle ja sinä meille!

Seuraava avoin improtilaisuus Puotilan teatterikoululla 5.8.2020 klo 18-19!

Valmistamme lukuvuodelle

 2020-2021

- Runo- ja monologisarjan tunnetun suomalaisen runoilijan teoksista

- Kaksi lastennäytelmää

- Improa  ja musaimproa sisältävän, kuljetettavan teemashown

ILMOITTAUDU KOKEILEMAAN SIIPIÄSI VALOSSA 5.8.2020!

PEREHDYTHÄN ENSIN  SÄÄNTÖIHIN 2020-2021 ALTA!


VALO Ensemble on teatterikoulun esiintyvä ryhmä, joka muodostuu ammattilaisista ja kokeneista puoliammattilaisista musiikin ja teatterin osaajista.

VALO Ensemble on antanut itselleen tehtävän viedä valoa sinne, missä sitä kaivataan. Ryhmä esiintyy kiertäen pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla improvisaatio - ja musiikki-improvisaatio, laulu- ja monologiesityksillä. 

Lapsille Valo esittää supersuosittua näytelmää Timjamin matka unimaahan (kesto n. 30 min). Valo haluaa esityksillään herättää tunteita ja ajatuksia ja antaa sijaa naurun, musiikin ja runouden tuottamalle valolle.

Voit lähettää Valon esiintymään sellaiseen paikkaan, joka valoa kaipaa, taikka tilata Valon vaikka omiin juhliisi. Valo rahoittaa toimintaansa pienillä esiintymispalkkioilla (100-300 €). Kerro, mitä toiveissa, Valo toteuttaa!

Valon voi lähettää tai kutsua esiintymään esimerkiksi seuraavanlaisiin tilaisuuksiin:

Juhlat ja TYHY-päivät, häät, synttärit, polttarit

Palvelutalot, senioritalot, hoivakodit, sairaalat

Kuntoutumistapahtumat- ja laitokset

Päiväkodit, koulut, IP-kerhot

Ryhmä työskentelee ensemblemuotoisesti ja tähtää hyvän tekemisen lisäksi luottamuksellisen, sitoutuneen porukan kouluttamiseen ja kantavan ryhmähengen luomisen lisäksi jokaisen osallistujan henkilökohtaisen kehityksen mahdollistavaan jatkuvaan oppimiseen ja esiintymistaitojen monipuolistumiseen.
Helsingin teatterikoulun 

esiintyvä ryhmä
VALO KEIKALLE, skrollaa alaspäin!

TSEKKAA TÄSTÄ TIMJAMIN MATKA UNIMAAHAN!

- VALO Ensemblen kiertävä lastenteatteriesitys

LÄHETÄ ALTA TARJOUSPYYNTÖ!